Yavuz Gençlerle Buluştu

Yavuz Gençlerle Buluştu

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Endülüs Kitap Kafe’de gençlerle bir araya geldi.

Efeler’de bulunan Endülüs Kitap Kafe’de Adnan Menderes Üniversitesi önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan Moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Kendi Değerlerimiz” programının bu hafta ki konuğu AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz oldu. 

 

BÜYÜK İLGİ OLUNCA SALONA SIĞMADILAR 

 

Adnan Menderes Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği programda Yavuz gençlere, “Türkiye ve Dünyadaki Güncel Siyasi Gelişmeleri” anlattı. Oldukça samimi bir şekilde gerçekleştirilen programda gençler, Yavuz’un aktardığı tecrübelerini dikkatlice dinledi. Yer yer Yavuz’a soru yönelten gençler, programın oldukça faydalı geçtiğini belirtti. Programın sonunda Yavuz’a hediye takdim eden Bircan, “Bilgi birikimimizi tecrübe sahibi insanlarla arttırmak için bu programımızı sürekli hale getirdik. Üniversiteli gençlerimiz programımızdan duydukları memnuniyeti salonumuzu doldurarak gösteriyor.

 

Biz geleceğimiz olan gençlere tecrübeli isimlerin bilgi birikimini aktarmak için aracı oluyoruz. Birçok farklı isim gençlerle bir araya gelmek için bizlere talepte bulunuyor. Bugünde siyasette önemli tecrübelere sahip Milletvekilimizi dinledik. Bizlerin davetini geri çevirmeyip, gençlerle bir araya geldiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler