Yeni Bir Parti İhtiyaç

Yeni Bir Parti İhtiyaç

AK Parti’den istifa eden eski başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde yeni parti kuruldu. Türkiye siyasetine katılan Gelecek Partisi’nin yanı sıra eski bakan Ali Babacan öncülüğünde bir parti de yolda. Aydınlı vatandaşlar AK Parti’de etkin görevler üstlenmiş

YENİ ÇIKAN BİR PARTİYE OY VEREBİLİRİM

 

Yeni partinin kurulmasının ihtiyaç olduğunu dile getiren İsmail Aksakal, “Ülkemizde artık iyi bir partinin çıkmasına ihtiyaç var. Ben uzun zamandır oy kullanmıyorum. Ama yeni kurulan bir partiye oy verebilirim. Ama şu husus çok önemli. Din siyasete karıştırılmasın. Toplum içinde büyük bir kayım yapıldı, kurunun yanında yaşta yanı. Sürekli karşılaştığımız bir olay daha var. Torpili olan bir yere gelirken, hakkı olan bir vatandaş bir adım ileri gidemiyor” dedi.

 

HALKI DİNLEYEN BİR PARTİ OLSUN İSTERİM

 

Ülkemizde bugün halktan uzak siyasetçiler olduğunu söyleyen Fatma Çetin, “Yeni bir partinin kurulması ülkemiz için iyi olur. Ama kurulan parti mutlaka köylüyü, çiftçiyi düşünsün. Halktan yana, halkı savunan bir parti olsun. Mevcut siyasette gerçekten yeni partiye ihtiyaç var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler