Yeni tedbirler gelecek mi?

Yeni tedbirler gelecek mi?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin koronavirüste güncel durumu değerlendirmek üzere 27 Eylül Pazartesi günü tekrar bir araya geleceği öğrenildi.

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği kabine toplantısı için tarih belli oldu. Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 27 Eylül Pazartesi günü bir kez daha bir araya gelecek. 1 Ekim'de açılacak olan TBMM öncesi son yapılacak son toplantıda önemli gündem maddeleri bulunuyor.

TEDBİRLER MERAK KONUSU

Toplantıda merak edilen konuların başında ise koronavirüs ile mücadele yer alıyor. Yüksek seyreden vakalarla birlikte kış aylarına girilmesi, ayrıca grip salgını tehlikesi "Yeni tedbirler gelir mi?" sorusunu akılara getirmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapacağı toplantıdan yeni tedbir kararı çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

FAHİŞ FİYATLAR

Toplantıda görülecek bir diğer önemli madde ise fahiş fiyatlar. Ticaret Bakanlığı'nın 5 zincir marketin denetlenmesi için müfettiş görevlendirdiği, çıkacak sonucun ise toplantıda değerlendirileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler