Yetkililer neyi bekliyor?

Yetkililer neyi bekliyor?

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından gözler başta İstanbul olmak üzere diğer deprem bölgelerine çevrildi. Deprem bölgesinde bulunan Aydın’da, binlerce insanın geçtiği bulvarda bulunan bir bina bu kadarına da pes dedirtti. 

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, deprem bölgesinde bulunan illerde tedirginlik arttı. İllerde bulunan yapıların hali tartışma konusu olurken, Aydın’dan gelen görüntü bu kadar da olmaz dedirtti. Efeler ilçesinin en işlek yeri olan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan 7 katlı binanın, 3 katının sonradan eklendiği ve uzun yıllardır inşaat halinde kaldığı iddia edildi. Altında pastane olan, her gün binlerce insanın geçtiği bulvarın üzerinde bulunan ve büyük tehlike arz eden bina için yetkililerin neden harekete geçmediği merak konusu oldu. 

“HER GÜN ALTINDA YEMEK YİYORUZ”

Binanın altında bulunan pastanede hemen her gün bir şeyler yediğini belirten bir vatandaş, “İşin açıkçası depremden önce hiç dikkatimizi çekmedi. Daha sonra sağlam bina tartışmaları çıkınca bizim de dikkatimizi çekti. Çok uzun zamandır böyle. Yetkililer neden bugüne kadar bir işlem yapmamış acaba” dedi.

rrrrrrr.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler