Yurt dışında yaşayan Sökeliler topuklu Efe'ye selam yolladılar

Yurt dışında yaşayan Sökeliler topuklu Efe'ye selam yolladılar

Söke ilçesine bağlı Güneyyaka Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar gerçekleştirdikleri görüşme ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkürlerini iletti.

Söke’de 'Büyükşehir Sahada' projesi kapsamında harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi heyetini Güneyyaka Mahallesi'nde ağırlayan mahallelilere destek yurt dışından geldi. 

Belediye ekiplerinin mahalleyi ziyaret edeceğini öğrenen vatandaşlar, ziyaret esnasında Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirerek mahallelerine yapılan hizmetler için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. 

Yurt dışında yaşayan Güneyyakalı vatandaşlar görüntülü telefon görüşmesinde Akkentli’ye "Her yıl izinlerimizde mahallemize geliyoruz. Her geldiğimiz de bir şeyler değişiyor, yollar yapılıyor, zeytinlik yollarımız yapılıyor. Biz yurt dışında çalışıp memleketimize yatırım yapıyoruz. Arazilerimize su hatları çekiliyor. Yeni grup sulamalar yapılıyor. Özlem Başkanımıza kucak dolusu selamlar iletiyoruz. Sıkıntılarımızı Özlem Başkanımıza anında ileten abimiz mahallemizin çocuğu Fatih abi sana da sevgiler gönderiyoruz.” dediler.

whatsapp-image-2021-07-14-at-12-02-56-2.jpeg

whatsapp-image-2021-07-14-at-12-02-56-1.jpeg

whatsapp-image-2021-07-14-at-12-02-56.jpeg

whatsapp-image-2021-07-14-at-12-02-55.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler