Zemzem sandığı kimyasal maddeyi içince hayatını kaybetti

Zemzem sandığı kimyasal maddeyi içince hayatını kaybetti

Nazilli'de yaşayan Huriye Karakuş (85), bakıcısının içmesi için zemzem yerine içerisinde kimyasal madde olan şişeyi vermesi üzerine hayatını kaybetti.

Olay, Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 51. Sokak'ta yaşayan Huriye Karakuş (85), bakıcısından zemzem suyunu kendisine vermesini istedi. Bakıcısının getirdiği şişedeki sıvıyı içmesinin ardından fenalaşan yaşlı kadını gören yakınları, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.

Hızla olay yerine gelen ekipler yaşlı kadını Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Karakuş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karakuş'un acı haberi sevenlerini ve tüm Nazilli'yi yasa boğdu.

Öte yandan, yaşlı kadının içtiği sıvının temizlik için kullanılan bir kimyasal madde olduğu öğrenildi. Kimyasal madde bulunduran şişenin içerisinde daha önce zemzem suyu olduğu, alzheimer hastası Karakuş'un şişenin içerisine kimyasal maddeyi kendisinin koyduğu ve bakıcısına söylemediği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler