Acılı baba feryat etti

Acılı baba feryat etti

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Mehmet Koç, zorlu yaşam mücadelesini AJANS AYDIN’a anlattı.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kemer Mahallesi’nde yaşayan evli ve 4 çocuk babası Mehmet Koç, sürdürdüğü zorlu yaşam mücadelesini AJANS AYDIN’a anlattı. Maddi zorluklar içerisinde hayatını devam ettirmeye çalıştığını belirten Koç, “Eşim özürlü olduğu için ona bakmaya çalışıyorum. Oğlum büyük ama bize hiçbir faydası yok” dedi.

 

KIZIMI BAŞKA BİR AİLEYE VERMEK ZORUNDA KALDIM

 

Maddi zorluklar nedeniyle bir çocuğunu evlatlık verdiğini söyleyen Koç, “Bir kızım evli, diğer kızım ise yatılı okulda okuyor. Oğlum yaşça büyük ama hiçbir desteği yok. Yaşadığım maddi zorluklar nedeniyle, bir kızımı evlatlık verdim. Kendi öz kızımı görmek için resmi izin alıyorum. Çocuklarıma bakamadığım için kendimden utanıyorum” dedi.

 

BAKIM PARASI KESİLDİ

 

Daha önce eşine bağlanan maaşla geçindiklerini belirten Koç, “Eşimin masrafları ayrı elektrik ve su faturaları ayrı yük oluyor. Birde kira olunca çok zorlanıyorum. Daha önce eşimin maaşıyla idare ediyorduk şimdi o da kesildi. Eşime baktığım için çalışamıyorum. Bir defa evde yalnız kaldı onda da sobayı devirdi. Az kalsın yangın çıkıyordu. Yardımın kesilme nedeni de üzücü. Evi incelemeye geldiler. Hijyen ve bakım olarak iyi olmadığını söylediler. Benim imkanım yok. Evi nasıl düzeltebilirim ki. İnşallah birileri sesimizi duyar destek olur” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler