ADÜ’de Gönül İnşası Kadınlar: Okur Yazar Buluşmaları Devam Ediyor

ADÜ’de Gönül İnşası Kadınlar: Okur Yazar Buluşmaları Devam Ediyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Aydın Temsilciliği iş birliğinde yürütülen Gönül İnşacısı Kadınlar: Kitap Okuma Atölyesi ve Okur Yazar Buluşması-Yazar Rabia Christine Brodbeck Konferansı, 4 Aralık 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 22 ve 24. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Psikolog Öğr. Gör. Dilek Akıcı Tayanç, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi Uzmanı ve Yazar Sevilay Durmuş ile akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

4-001.jpg

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Psikolog Öğr. Gör. Dilek Akıcı Tayanç‘ın açılış konuşmasını yaptığı konferansta, Rabia Christine Brodbeck'in biyografisi dinleyicilere sunuldu. Yazar, İsviçre'de profesyonel bir balerin olarak başladığı yaşam yolculuğunun İslam ve edebiyatla kesişmesinden bahsederek, gençlere Türkiye'de doğmuş olmalarından dolayı ne kadar şanslı olduklarını ifade etti. Yazar Brodbeck, hayatında başına gelen en güzel şeyin, İslam ile tanışıp Müslümanlık ile şereflendirilmesi olduğunu belirtti.

Program, soru cevap kısmından sonra teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler