AK GENÇLİK AYDIN KONGREYE GİDİYOR

AK GENÇLİK AYDIN KONGREYE GİDİYOR

AK Parti Aydın Gençlik Kolları 6. Olağan İl Kongresi, 5 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek. Kongre öncesi açıklama yapan Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, gençleri kongreye katılmaya davet etti.

AK Parti Gençlik Kolları'nın Türkiye genelinde gerçekleştirdiği il kongrelerinde sıra Aydın'a geldi. 5 Şubat Cuma günü Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan AK Parti Aydın Gençlik Kolları 6.Olağan İl Kongresi öncesi AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Ajans Aydın'a açıklamada bulundu.

"TÜM GENÇLER DAVETLİ"

Saat 14:00'da gerçekleştirilecek olan kongrede mevcut İl Başkanı Demir yeni dönem için tek aday olarak girecek. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ün de katılacağı kongre öncesi açıklama yapan Demir, Aydınlı gençleri kongreye davet etti. 2071 hedeflerine kararlı ve emin adımlarla yürüdüklerini söyleyen Demir, "Kuruluşumuzdan bugüne inandığımız değerleri koruyabilmek adına çıktığımız kutlu yürüyüşte, Gençler olarak;

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin ve kararlı adımlarla yürüyebilmek için 5 Şubat Cuma günü saat 14:00’da Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’ün katılımlarıyla gerçekleşecek olan AK Parti Aydın Gençlik Kolları 6. Olağan İl Kongremize tüm gençlerimizi davet ediyorum.

Bu vesileyle 6. Olağan Kongre sürecinde bu emaneti bize taşıma görevini tevdi eden başta Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız ve Yalova Milletvekilimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş, Teşkilat Başkanımız Sayın Furkan Leventoğlu ve Ege Bölgesi Koordinatörümüz Sayın Coşkun Keklik’e teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler