AK Parti Efeler 25 bin üyesini aradı

AK Parti Efeler 25 bin üyesini aradı

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı yürütülen üye çalışmaları kapsamında 25 bin üyesini tek tek aradı.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, program kapsamında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Teşkilat başkanlığımız tarafından güçlü teşkilat Güçlü Efeler çalışmaları kapsamında ilçemizde partimize gönül veren ve partimize üye olan yaklaşık olarak 25 bin dava arkadaşımıza tek tek telefon ile ulaşarak hatırlarını sorduk ve bu kapsamda üyelerimiz ile bağlarımızı birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik.

f0f48ea8-92c3-4cc4-bb38-05ad92be3c1f.jpeg

“VATANDAŞLARIMIZLA HİZMETLER HAKKINDA İSTİŞARE EDİYORUZ“

Üye aramalarımız sırasında teşkilat mensuplarımız ile memleketimize olan sevdamızı ve partimizin gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki hizmetleri vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Şehrimizde ve ilçemizde yapılan hizmetler hakkında istişare ediyor, fikir ve görüşlerini alıyoruz. Bu hizmetleri Yerel de hem büyükşehir hem de Efeler ilçemizde de yapabilmemiz açısından 2024 Mart seçimlerinin önemini vurguluyor, üyelerimizi bilgilendiriyoruz.

39da98ad-9126-4fdb-847e-89fc24d93dcf.jpeg

Üye aramalarımız kapsamında partimize teveccüh gösteren tam destek veren tüm üyelerimize, büyük bir özveriyle sahada çalışmalarını sürdüren, katkısı olan tüm fedakar teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Tüm varlığımızla, tüm üyelerimizle birlik de ülkemize ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah 1 Nisan 2024'te Aydın ilimizin tüm ilçe belediye başkanlıklarının hepsini ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız. Buna inancımız tamdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler