Kışlık bot almak lüks oldu

Kışlık bot almak lüks oldu

Aydın’da soğuk havalar etkisini yavaş yavaş gösteriyor. Kışlık ayakkabı ihtiyacı olan vatandaşlar ise artan fiyatlardan dolayı bakınmakla yetiniyor.

(Haber: Özge ÇÜMLEK)

Efeler ilçesinde bulunan Ayakkabıcılar Çarşısı’nda esnaflık yapan Muharrem Horasan, kış sezonu için alışveriş yapmaya gelen müşterilerin fiyatlar karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını belirtti.

img-7376.jpeg

“OKULLARIN AÇILMASI TALEPLERİ ETKİLEMEDİ”

Okulların açılmasıyla bir hareket beklediklerini ancak yanıldıklarını belirten Horasan, “Başta bot olmak üzere ayakkabılara talep olduğu söylenebilir. Ama fiyatlar yerinde durmuyor. Vatandaşın da alım gücü azaldı. Okulların açılması bile talepleri arttırmadı. İnsanlar, elindekilerle yetinmeye çalışıyorlar. Bu durumdan ister istemez biz de etkilendik” dedi.

img-7377.jpeg

“BOT FİYATLARI BİN LİRAYI GÖRECEK”

Kış aylarının yaklaşmasıyla özellikle bot fiyatlarının artacağına dikkat çeken Horasan, “Geçen yıllarda 350 liraya bot satıyorduk. Bu sene 700 ila bin lira arası bir fiyat aralığı görmemiz mümkün. Deri ve imitasyon da etkileyecek belki daha da artacak fiyatlar. Alım gücü daha fazla düşebilir” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler