“AK Parti ziraatin ve ziraatçinin önemini çok iyi bilen bir partidir”

“AK Parti ziraatin ve ziraatçinin önemini çok iyi bilen bir partidir”

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Özmen katıldığı Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda, “AK Parti ziraatin ve ziraatçının önemini çok iyi bilen bir partidir”

Aydın’ın Efeler İlçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde bir restoranda düzenlenen Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na, AK Parti Aydın 27. Dönem Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, İlçe Ziraat Odaları Başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda Ziraat Odaları Başkanlarına konuşan Özmen, Aydın’ın tarım konusunda çok önemli bir kent olduğunu belirterek, “Aydın’da her dört kişiden birinin geçimini topraktan kazanmasının yanı sıra Aydın’da her dört kişiden biri emekli. Aydın hem tarım hem de emekti kenti. Bu bakımdan bu iki kesimin de memnun edilmesi gerekiyor. AK Parti ziraatin ve ziraatçının önemini çok iyi bilen bir partidir” dedi.

Milletvekili Adayı Özmen buradan Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne geçerek Başhekim Niyazi Kocakaplan ile hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. İç Hastalıkları, Psikiyatri ve Genel Cerrahi gibi servisleri ziyaret eden Özmen, AK Parti üyelerinden bir hastayla ise özel olarak ilgilendi. Hasta yakını olan bir vatandaşın ‘Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın’a bir çivi çakan dahi yok, sizleri yerel yönetimde istiyoruz’ demesine karşılık Özmen, ‘2024’te yerel seçimleri de aldığımızda her şey tamam olacak’ diye konuştu.

Hastane ziyaretini değerlendiren ve Aydın’da yapılan sağlık alanındaki uygulamalarını şu sözlerle ifade etti; “Şehir Hastanemiz Yılbaşından önce tamamlanacak ve vaatlerimizden birini daha yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olacağız. Sağlık noktasında son 21 yılda partimizin ülkemize kazandırdığı hizmetler ortada bundan sonra da artarak devam edecek.“

Özmen, muhalefetin geleceğe dair vaat ettiği ciddi manada ayağı yere basan bir projesi olmadığını vurgulayarak; “Ben milletimizin 14 Mayıs’ta tercihini istikrardan ve Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacağına inanıyorum, saha bize bunu söylüyor“ dedi

Program ziyaretleri kapsamında Vali Konağı Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden Özmen, vatandaşların fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi.

resim-2023-05-02-181750792.png

resim-2023-05-02-181755190.png

resim-2023-05-02-181800129.png

resim-2023-05-02-181812754.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler