Hani kavga ve polemik üzerinden yürümeyecektiniz? AK Partili Başkan'ın küçük kızı sana soruyor: "Bizi hep takip mi edecekler"

Hani kavga ve polemik üzerinden yürümeyecektiniz? AK Partili Başkan'ın küçük kızı sana soruyor: "Bizi hep takip mi edecekler"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan, bugün bir açılışta yaptığı konuşmada 'Biz bu seçim sürecini kavga ve polemik üzerinden yürütmeyeceğiz' sözlerinin üzerinden dakikalar geçmeden şok eden bir gelişme yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan, bugün katıldığı bir programda seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tezcan, "Biz bu seçim sürecini kavga ve polemik üzerinden yürütmeyeceğiz. Millet artık bundan bıktı. Türkiye'yi kutuplaştırmak, milleti birbirine düşürerek, ayrıştırarak siyaset yapanlar kendileri için yeni iktidar üretebilirler ama bu millet için üretebilecekleri iyiliğe dönük hiç bir şey yoktur' ifadelerini kullandı.

"TEZCAN O KÜÇÜK KIZIN SORUSUNA NASIL CEVAP VERECEK"

Tezcan'ın açılışta yaptığı konuşmadan kısa bir süre sonra şok bir gerçek ortaya çıktı. AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, İl Binasında düzenlediği basın toplantısında dün gece saatlerinde bir araç tarafından takip edildiğini ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olduğunu açıkladı.

Ancın'ın "Beni dakikalarca takip ettiler. Yakınıma kadar yaklaşıp taciz ettiler. Ben de gidip şikayetçi oldum. Polis ekipleri kısa süre sonra yakaladı bu şahısları. Aracın içerisinden çıkan 4 kişi CHP İl Gençlik Kolları Örgütü mensubu ve gönüllüleriymiş. Tabi ailem durumu öğrendi. Sabah büyük kızım kalktığında, 'Baba bizi hep takip mi edecekler' dedi. Bu psikoloji ile baş başa kalmasın diye annesiyle beraber Kütahya'ya göndermek zorunda kaldım" sözleri birçok mecrada yer aldı.

Tezcan'ın, 'Biz bu seçim sürecini kavga ve polemik üzerinden yürütmeyeceğiz' sözlerinin ardından ortaya çıkan bu gerçeğe nasıl tepki vereceği de merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler