Atabay'a saldırı ile ilgili valilikten açıklama yapıldı

Atabay'a saldırı ile ilgili valilikten açıklama yapıldı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a ve şahsi avukatına karşı gerçekleştirilen sopalı saldırı hakkında Aydın Valiliği'nden ilk açıklama geldi. Valilik, olayla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Alınan bilgiye göre, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve şahsi avukatı D-Marin Didim Marina'da bulunan bir işletmede kahve içtiği sırada saldırıya uğradı. İddiaya göre, bir süredir kafede bulunan Atabay'a ve misafirine,  yaşlı bir kişinin restorana girmesin hemen ardından 4 kişinin saldırısına uğradı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Atabay ve Avukat Nizamettin Bulut'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Olayın ardından Aydın Valiliği'nden ilk açıklama geldi. Atabay'a ve Bulut'a geçmiş olsun dileklerini ileten valilik, olayla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Didim Belediye Başkanı Sn. Ahmet Deniz Atabay, 15.06.2021 Salı günü saat 00:10 sıralarında Didim'de bir kafede oturduğu esnada sopalı saldırıya uğramış, konunun emniyet birimlerine ulaşması üzerine olaya müdahale edilmiştir. 

Yapılan inceleme üzerine olaya karıştığı belirlenen kişilerden 1'i Didim ilçesinde, 2 kişi de Söke ilçesinde sabah saat 04:00’de yakalanarak gözaltına alınmıştır. 

Olaya karıştığı değerlendirilen diğer 3 kişi de saat 12:10 civarında Didim ilçesinde gözaltına alınmıştır. 

Olayla ilgili soruşturma Didim Cumhuriyet Savcılığınca yürütülmektedir. Olayda yaralanan Belediye Başkanı Sn. Ahmet Deniz Atabay ve avukatına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler