"Onlar tek, biz Didimiz"

"Onlar tek, biz Didimiz"

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, kendisine ve şahsi avukatına karşı gerçekleştirilen saldırı sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve avukatı, geçtiğimiz akşam bir restoranda sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Didim Marina'da bulunan bir restorana sopalarla gelen bir grup, Atabay ve avukatı Nizamettin Bulut'a saldırdı.

Saldırganlar, garsonların müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştı. Vücudunda darp izi bulunduğu belirtilen Belediye Başkanı Deniz Atabay ve avukat Bulut, sağlık kontrolü için özel bir hastaneye götürüldü. Atabay ve Bulut'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerden 6'sını yakaladı.

"MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Yaşananların ardından Başkan Atabay'dan ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından "Onlar tek, biz Didimiz" başlığıyla mesaj yayınlayan ve Didimlilere seslenen Başkan Atabay, "Dün vesile olan olay herkes tarafından biliniyor. Bizim sağlığımız yerinde, işimizin başındayız. Didim halkının huzurunu kaçırmak isteyen bu rant çetesine karşı da mücadelemize devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Didim halkının hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğimizi söyleyip devam edeceğiz.

Dünkü bu olayın failleri polis tarafından yakalanmış, çok kısa bir zamanda yakalanmış olmaları herkesin yüreğine su serpti. Bu ilk değil, son da olmayabilir ama biz mücadelemize devam edeceğiz. Buradan tüm halkıma şunu söylemek istiyorum; görevimizin başındayız, sağlığımız yerinde; bildiğimiz yolda, kurallar çerçevesinde çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler