Atay'dan gönüllü karantina çağrısı

Atay'dan gönüllü karantina çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘’Gönüllü karantina çağrısı’nın’’ ardından Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs salgınının hızla ilerlediği şu günlerde durumun ağırlaştığını dile getirerek, ‘’Ailelere rica ediyorum, bunu bir tatil olarak görmesinler ve zorunlu olmadıkça çocuklarını evden dışarı bırakmasınlar. Genel olarak da zorunlu olmadıkça evden çıkılmasın ve gönüllü bir karantina uygulamalarını rica ediyorum" demişti. 

Bunun üzerine Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay Başkan Soyer’i destekleyen açıklamalarda bulundu.

‘’VAKA ARTIŞLARININ ÖNÜNE GEÇEBİLİRİZ’’

Efelerli hemşehrilerin zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını rica eden Başkan Atay sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, ‘’İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'in "Gönüllü Karantina Çağrısı"nı sonuna kadar destekliyorum. Gönüllü olarak karantinaya girersek Efeler ilçemizde ve tüm Türkiye'de vaka artışının önüne geçebiliriz. Efelerli hemşehrilerimizin zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum. Tatil dönemine giren öğrencilerimiz, karantina sürecindeki zamanlarında Efeler Belediyemizin Dijital Eğitim Platformu olan "efeders.tv" sayesinde eğitiminden geri kalmayacak.’’ dedi.

a1170a81-8d4a-4f96-8b74-b43474b7dfd8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler