Aydın Baro yöneticisinden skandal paylaşım

Aydın Baro yöneticisinden skandal paylaşım

Aydın Barosu yönetimi üyesi sosyal medya hesabından bu kadar da olmaz denilen bir paylaşım yaptı. Yönetim kurulu üyelerinden olan R.B, sosyal medyadan yaptığı 1 Mayıs kutlamasında gece kulübünde bir kadınla çekildiği fotoğrafı " 1 Mayıs'a en nadide işçilerle girmenin sevinci" notuyla paylaştı.

Melek Fırat'ın haberine göre, uzun süredir istikrarın sağlanamadığı Aydın Barosu'nda pes dedirten bir olay yaşandı. 1 senelik süreçte yaşanan istifalarla gündemde olan Aydın Barosu, ardından başkan seçebilmek için uzun uğraşlar vermişti. Baro bir skandalla tekarar gündeme geldi. Baro Yönetim Kurulu Üyesi R.B'nin, 1 Mayıs İşçi Bayramında paylaştığı kutlama görselini görenler gördüklerine inanamadı. Avukatlık mesleğini ve temsil ettiği baroyu ayaklar altına alan R.B, gece kulübünde çekildiği fotoğrafı "1 Mayıs'a en nadide işçilerle girmenin haklı sevinci" notuyla paylaştı. Rezaleti görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hem kadınları hem de emekçi işçileri küçük düşüren paylaşım büyük tepki aldı.

Paylaşım sonrası başta Aydın Baro Başkanı Sezgin Çetin olmak üzere, yönetimde yer alan kadın avukatlar ve Kadın Hakları Komisyonunun nasıl bir tepki göstereceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler