Aydın İtfaiyesi Marmaris'ten alkışlarla uğurlandı

Aydın İtfaiyesi Marmaris'ten alkışlarla uğurlandı

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, orman yangının söndürülmesi ardından Turgutköy Mahallesi sakinleri tarafından alkışlarla uğurlandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangınları ile mücadele devam ediyor. İlçeye bağlı Turgutköy Mahallesi'nde meydana gelen orman yangını, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin de desteğiyle hummalı çalışma sonucu söndürüldü. Günler süren söndürme çalışmalarının ardından ekipler, mahalleyi terk etmeye başladı.

Bölgeden ayrılmaya başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine sürpriz yapan Turgutköy Mahallesi sakinleri, kahraman itfaiyecileri alkışlarla uğurladı. Mahalle halkının itfaiye personellerine teşekkür ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü Haber Sunucusu Fatih Portakal, "Aydın'dan gelen ekip burada çok çalıştı. Diğer ekipler de çok çalıştı. Yangını bastırdılar. Jandarma da güvenlik önlemi aldı. Onlar da çok yoruldular. Vatandaşlar da alkışlayarak kendilerine teşekkür ediyor. Aydın itfaiyesi buraya 9 ekip, 25 kişiyle geldi. 4 döndü. 3'ü kaldı. Bütün ekipler çok başarılıydı. İtfaiye ekipleri çok başarılı oldu. Aydın itfaiyenin bir bölümü Menteşe'deki yangına müdahale etmek için yola çıktı. Bu adamlar dinlenmiyor. İnsan üstü çalışıyorlar" dedi.

whatsapp-image-2021-08-05-at-18-44-16.jpeg

whatsapp-image-2021-08-05-at-18-44-16-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-05-at-18-44-15.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler