Aydın'da çeşitli suçlardan aranan 7 kişi tutuklandı

Aydın'da çeşitli suçlardan aranan 7 kişi tutuklandı

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Aydın'da çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 7 kişi yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan şahısların yakalanması amacıyla Söke'de çalışma başlattı.

Bu kapsamda ekiplerce icra edilen devriye esnasında 7 kişi yakalandı. Aralarında kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan aranan ve hakkında toplam 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.O ile R.O, aynı suçtan aranan ve hakkında toplam 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.O, resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkında toplam 730 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.B, basit yaralama suçundan aranan ve hakkında toplam 3 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ç, basit cinsel saldırı suçundan aranan ve hakkında toplam 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.K, hırsızlık, Askeri Ceza Kanuna muhalefet suçlarından aranan ve hakkında toplam 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.G'nin bulunduğu şahıslar, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler