Kaya istifa edecek mi?

Kaya istifa edecek mi?

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

İYİ Parti'nin 6'lı masadan ayrılmasının ardından gözler İYİ Parti'li İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya çevrildi. Kaya, yaptığı yazılı açıklama ile İYİ Parti'den ayrılmayacağını açıkladı.

Uzun yıllar CHP’de siyaset yaptıktan sonra 2019 yerel seçimi öncesinde İYİ Parti'ye katılan ve Millet İttifakının adayı olarak İncirliova Belediye Başkanlığına seçilen Aytekin Kaya, İYİ Parti'nin Millet İttifakından ayrılmasının ardından yazılımı açıklama yaptı.

Yerel bazı internet sitelerinde İYİ Parti’den istifa edeceği haberleri çıkan Kaya, İYİ Parti'den ayrılmayacağını, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile de uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceğini açıkladı.

Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Güncel siyasi gelişmeler ve tartışmalar ışığında bir kez daha belirtmek istiyorum ki; partimden istifa edip başka bir partiye geçmem söz konusu değildir. İYİ Partili belediye başkanı olarak yoluma devam edeceğim.

Ayrıca Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efemiz Sayın Özlem Çerçioğlu ile birlik, beraberlik ve uyum içerisinde İncirliovamıza ve Aydın'ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler