Aydın'da şok olay! Öğretmen öğrencinin kolunu kırdı

Aydın'da şok olay! Öğretmen öğrencinin kolunu kırdı

Efeler Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu öğretmeni Ö.A., 7'nci sınıf öğrencisi V.Y'yi darp ettiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, dün Efeler ilçesi Hacı Lütfiye Atay Ortaokulda yaşandı. İddiaya göre, okulda matematik öğretmeni olan Ö.A.'nın ders çıkışında V.Y isimli çocuğu boğazından tutup duvara vurduğu ve kolunu kırdığı öne sürüldü. Çocuğun durumunun kötüleşmesi üzerine ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Çocuğun darp edildiğini fark eden doktor hastane polisine haber verdi. V.Y'nin kolu alçıya alınırken, hastaneye Çocuk Şube Müdürlüğü ekibi çağrılarak soruşturma başlatıldı ve mağdur çocuğun ifadesi alındı.

Durumu öğrenen diğer veliler de toplanarak Hacı Lütfiye Atay Ortaokuluna yönetim ile görüşmeye gitti. Veliler müdür ve yönetimden aldıkları cevap ile şaşkına döndü. Okul yönetiminin, "Olayı büyütmeyelim, kapatalım" dediği öne sürüldü.

Alınan bilgilere göre, öğretmen Ö.A'nın daha önce de çocuklara sözlü şiddette bulunduğu ve fiziksel şiddete yeltendiği iddia edildi.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen hakkında soruşturma açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler