Savaş: "Aydın emsallerinden 15 yıl geride"

Savaş: "Aydın emsallerinden 15 yıl geride"

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

HABER: (Berna AYDIN)

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten’in açılış konuşmasını yaptığı gecede basın mensuplarının gününü kutlayan Savaş, “Sizlerin her zaman görüşlerinizi alacağım. ‘Ben yaptım, ben bilirim, benim yaptığım doğru’ şeklinde bir yönetim tarzı hiçbir zaman olmayacak.” dedi.

24c7cb82-7ab8-4968-ade5-268d00e3899d.jpeg

“BENİM KAVGAM DA SEVDAM DA AYDIN”

Aydın’a gönülden bağlı olduğunu, bu şehri sevdiğini ve Aydın için çalışacağını söyleyen Savaş, “Ben Aydın’ın kayıp yıllarını telafi etmek için Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak karşınıza çıktım. Benim kavgam da sevdam da Aydın. Bu sefer Aydın kazanacak. Bunu inanarak söylüyorum. Başarmak için ilk önce inanmak gerekiyor. Ben inanıyorum ki bu kez Aydın kazanacak. Artık Aydın’ın kaybetmeye tahammülü yok.” ifadelerini kullandı.

77d621ac-bd7d-48ea-9cc5-eb687364a95c.jpeg

“DEĞİŞİM ŞART”

Aydın’ın yönetim anlayışını değiştireceğini söyleyen Mustafa Savaş, “Bu şehrin 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Yerel yönetim anlamında bu kayıp yılları bir kez daha yaşamak istemiyoruz. Son bir haftadır sokaklarda dolaşırken birçok hemşehrilerimiz ‘artık yeter’ diyor. Hep birlikte çalışarak bu şehrin kaderini değiştireceğiz. Artık değişim şart.” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler