Aydın'ı gururlandıran başarı

Aydın'ı gururlandıran başarı

Aydın Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Ortaokulu LGS sonuçlarının ardından 234 okul arasında birinci sırada yer aldı. 

2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitim faaliyetine başlayan ve Aydın’da ezberleri bozan Adnan Menderes Proje Okulu, adından söz ettiriyor. Okul, fen ve sosyal bilimlerin kültür dersleri ve İslami ilimleri, öğrencilerinin gönlüne işleyerek veren, değerler eğitimi prensibiyle öğrencileri geleceğe hazırlayan, Aydın’ın modern eğitim kurumu oldu.  Bu kapsamda öğrencililerini LGS sınavına hazırlayan okul yönetimi 234 okul arasından birinci sırada yer almalarının gurur verici olduğunu belirtti. 

“AYDIN’DAKİ BAŞARININ ADRESİ”

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Aydındaki Başarının Adresi sloganıyla yola çıkan okulumuz Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi ya da diğer adıyla Adnan Menderes Proje Okulu bunu çok kısa bir süre içinde gerçekleştirdi.  Milli ve manevi mirasımızı geleceğe taşıma hedefiyle Türkiye’ye ve dünyaya yön verecek nesiller yetiştirme yolunda ilerleyen Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu adından sıkça söz eder oldu. Okulumuzda kapalı spor salonu, beş yüz kişilik konferans salonu ve mescit bulunmakta. Benzersiz Kur’an ve Güzel sanatlar özel sınıflarıyla, Z Kütüphanesi ve Fizik Kimya Biyoloji laboratuvarlarla verdiği gün boyu eğitim ile öğrencilerinin zihin ve can güvenliğini öncelemekte ve kız erkek pansiyon imkânlarıyla temiz bir ortam sunmaktadır.” ifadelerine yer verdi. 

‘AYİMDER: GURUR DUYDUK’

Aydın İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Akın Aksu, “Okulumuzun ve öğrencilerimizin bu başarısı gerçekten gurur verici. Aydın’da başarılı işlere imza atmaya devam etmelerini temenni ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler