Aydınlı vekilin adıyla dolandırıcılık girişimi

Aydınlı vekilin adıyla dolandırıcılık girişimi

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, kendisinin ve danışmanının adını kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi, Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Mahallesi'nde bulunan bir esnafı 0536 692 46 95 numarasından arayarak kendisini AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz veya danışmanı olarak tanıttı. İhtiyaç sahibi bir kişi için para topladıklarını, kendisinin de bin 400 lira göndermesini talep eden şüphelinin ses tonundan şüphelenen esnaf, para transferi yapmayarak durumu Milletvekili Yavuz'a iletti. 

Yaşananların ardından Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'na giden Milletvekili Yavuz, şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu. Dolandırıcıyı yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Konu hakkında açıklama yapan Yavuz, dolandırıcının kendilerinin saha çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnafları aradıklarından şüphelendiği belirtti ve ekledi; "Şikayete konu olan Cep Numarası veya herhangi bir iletişim numarası üzerinden bu ve benzeri talepler için gelen aramalara itibar edilmemesini rica ediyor, söz konusu şüphelinin adalet önünde hesap vermesi için süreci yakından takip ettiğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler