Subaşı Atabay’a yapılan saldırıyı kınadı

Subaşı Atabay’a yapılan saldırıyı kınadı

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a ve şahsi avukatına geçtiğimiz gece gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Didim Marina'da bulunan bir işletmede kahve içen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve şahsi avukatı, işletmeye giren grubun beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Atabay ve misafiri, hastaneye kaldırıldı. Atabay'ın ve misafirinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından kaçan saldırganlardan 1'i yakalanırken, diğer şüphelileri yakalamak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

"ŞİDDETİ TÜMÜYLE REDDEDİYORUZ"

Yaşananların ardından birçok siyasetçi ve Aydınlı, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlar ile Atabay'a ve misafirine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Facebook aracılığıyla Atabay'a gerçekleştirilen saldırıyı kınayan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, "Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a karşı gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor; kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her ne olursa olsun Belediye Başkanı Didim’de bir iradeyi temsil etmektedir. Bu iradeyse siyaset üstü bir meseledir ve hangi görüşten olursak olalım bu iradeye sahip çıkmamız gerekir. Hukuk ve adalet dışında başvurulan hiçbir yöntemi kabul etmiyor ve özellikle de şiddeti tümüyle reddediyoruz. En kısa sürede olayın faillerinin, azmettiricilerinin yüce adaletimize teslim edileceğine inanıyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler