Bakanlardan QUA GRANİT STANDINA YOĞUN İLGİ

Bakanlardan QUA GRANİT STANDINA YOĞUN İLGİ

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda stant açan dünyanın en büyük kapasitede teknik granit üreticisi Qua Graniti ziyaret etti.

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğiyle TG Expo Uluslararası Fuarcılık ile UNICERA Uluslararası Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan UNICERA, İstanbul Fuar Merkezi'nde devam ediyor.

Dün başlayan ve aralarında 30 yabancı firmanın bulunduğu fuarda Aydın’ın Söke ilçesinde faaliyet gösteren Qua Granit de yer aldı.

Ticaret Bakanı Muş ile Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 1200 markanın yer aldığı fuarda Qua Granit’in standını gezdi. Qua Granit Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, Kiriçi ve Muş’a ürünler hakkında bilgi verdi.

Qua Granit’in standı, fuarı gezen misafirlerce de yoğun ilgi gördü.

İtalya, İspanya, Fransa, Rusya, Çin, BAE ve Hong Kong başta olmak üzere 100'den fazla ülkeden profesyonel konukları ağırlayan ve 120 binden fazla ziyaretçi hedefleyen fuar, 11 Kasım'da sona erecek.

whatsapp-image-2022-11-10-at-10-57-25.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler