Başkan Atay Kahramanmaraş'ta

Başkan Atay Kahramanmaraş'ta

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 6 Şubat Depremleri’nin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta afetzede vatandaşların acısını paylaştı.

Efeler Belediyesi depremzedelerde dayanışmayı sürdürüyor. Depremin ilk anından itibaren, bölgeye onlarca tır temel ihtiyaç malzemesi, arama-kurtarma ekibi EFAK ile çok sayıda personel ve araç desteği sağlayan Efeler Belediyesi enkaz yığınına dönen şehirlere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

%100 KADIN EMEĞİ TARIMSAL ÜRÜN FABRİKASI’NIN ÜRÜNLERİ KAHRAMANMARAŞ’A ULAŞTI

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a gitti. %100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’ndan bölgeye gönderilen uzun ömürlü gıda ürünleri; enginar, şevketi bostan ve kestane şekerlerinin afetzede vatandaşlara ulaştırılmasında öncülük eden Başkan Atay, Kahramanmaraş halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ATAY: “DAYANIŞMA DEVAM EDECEK”

Halk TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve sunuculuğunu Serhan Asker’in yaptığı Görkemli Hatıralar programına Kahramanmaraş’ta katılan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Efeler Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek bölgeye yardımlarımızı sürdürüyoruz. Sadece Efelerli kadınların çalıştığı %100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’ndan Kahramanmaraş’a konserve haline getirilmiş ve uzun ömürlü olan enginar, şevketi bostan ve kestane şekeri gönderdik. Efelerli kadınlar ile Kahramanmaraşlı kadınların dayanışması. Bunun yanı sıra kentimize Adıyaman ve Kahramanmaraş’tan afetzede vatandaşlar geldi. Onların da tüm ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Büyük bir felaket yaşadık. Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Başkan Atay, kendisine yayında eşlik eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a da bölgeye sağladığı destekler için teşekkür etti.

2-7.jpeg

3-3-002.jpeg

5-3.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler