Başkan Atay'dan Ortekin'e veda

Başkan Atay'dan Ortekin'e veda

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydın Eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin için Efeler Belediyesi hizmet binası önünde veda töreni düzenlendi.

Aydın'da 2002-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve bir haftadır Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi’nde tedavisi süren İlhami Ortekin, dün sabah 79 yaşında vefat etti. Merhum Eski Başkan Ortekin’in cenazesi, başkanlığı döneminde çalışma adresi olan Efeler Belediyesi hizmet binası önüne getirildi.

Burada gerçekleşen veda törenine, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, geçmiş dönemde görev yapan belediye başkanları, Efeler Belediye Meclis Üyeleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Efeler Belediyesi birim müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda seveni katıldı. Törende yer alan Efeler Belediyesi çalışanlarından bir kısmı Aydın Belediye Başkanlığı döneminde İlhami Ortekin’in mesai arkadaşlarıydı.

ÖNCE İNSAN ANLAYIŞINA DİKKATİ ÇEKTİ

Başkan Atay, merhumun cenazesinin başında yaptığı konuşmada; “Bugün burada olmamızın nedeni maalesef acı bir haber. İlhami Ortekin ağabeyimiz 7 yıl Aydın Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü. Önemli bir ticaret adamıydı, ticaretin bütün gereklerini en iyi şekilde yaparak büyük bir başarı elde etti. Hatta 2003 yılında ismi vergi rekortmenleri arasına girdi. Özel, sevgi dolu, hoş bir insandı, düşüncelerini insanlarla paylaşırken onları kırmamaya özen gösterirdi. Sevgisini bütün topluma yansıtabilmek için çaba harcardı. En çok önemsediği sloganı ‘Önce İnsan’dı. Bu sloganı benimsemiş, yapılan tüm hizmetlerin insanlar için olduğunu bütün topluma anlatmaya çalışmıştır” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK”

Törendeki kalabalığa dikkati çeken Başkan Atay, “Ne mutlu ona ki bu kadar insan onu uğurlamaya geldi. Hepimiz burada kiracıyız, bir süreliğine halkımızdan oy alıyoruz, önemli olan o süreç içerisinde topluma hizmet etmek ve hoş bir seda bırakmak. Biz de onun yaptığı gibi topluma hizmet etmek için çaba harcıyoruz, hizmetlerimizle halkımızın refahını artırmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

1-17.jpeg

3-2.jpeg

4-3.jpeg

9-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler