Başkan Çerçioğlu talimat verdi ekipler harekete geçti

Başkan Çerçioğlu talimat verdi ekipler harekete geçti

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri berberler, kuaförler ve güzellik salonlarının dezenfekte çalışmaları için kolları sıvadı.

Türkiye’de etkisini sürdüren Korona Virüs (Covid-19) salgını nedeniyle çeşitli önlemler alınmış birçok uygulama hayata geçirilmişti. Uygulamalar kapsamında salgın süresince kapalı olan berberler, kuaförler ve güzellik salonları alınan son karaların ardından 11 Mayıs tarihinde yeniden faal hale gelecek.

 

“Dezenfekte işlemlerini biz gerçekleştireceğiz”

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi 11 Mayıs tarihinde açılacak olan berberler, kuaförler ve güzellik salonları için destek çalışmalarını sürdürüyor. Efeler ilçesinde bulunan dükkanlar için seferber olan Büyükşehir Belediye ekipleri işletmelerde dezenfekte uygulamalarına başladı.

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “11 Mayıs’ta dükkanını açmaya hazırlanan berber ve kuaför hemşehrilerim; Açılışınızdan sonra dükkanınızı düzenli olarak biz dezenfekte edeceğiz, maskelerinizi biz vereceğiz” ifadelerini kullanarak destek sözü vermişti.

 

Büyükşehir ekipleri harekete geçerek berber dükkanlarında dezenfekte işlemlerine başladı. Dezenfekte çalışmaları için kendilerine destek olunmasından dolayı mutlu olan berber esnafı, “Bu zor günlerde bizlerin yanında olmasından dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederiz. Böyle bir sürecin altından hep beraber kalkacağız” diye konuştu.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler