Başkan Kaplan'dan Bıyıklı Mahallesi'ne neşter

Başkan Kaplan'dan Bıyıklı Mahallesi'ne neşter

Göreve geldiği günden bu yana projelerini peş peşe hayata geçirmeye başlayan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Bıyıklı Mahalle sakinlerinin beğenisini toplayacak bir projeyi daha hayata geçirdi.

Önceden sinema salonu olarak kullanılan ve uzun süredir atıl vaziyette olan binanın yıkım çalışmaları başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak. 

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptığı açıklamada “ Eskiden sinema salonu olarak kullanılan bu bina atıl vaziyette duruyordu. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda bu alanı yeşil alan olarak projelendirdik. Toplamda 503 m² alan üzerine yapılacak yeşil alanın kısa sürede bitirilmesini planlıyoruz. “ dedi.

KAPALI PAZAR YERİ İÇİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Bıyıklı Mahallesinin çehresini değiştireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Kaplan “İlçemizin önemli Pazar yerlerinden biri olan bıyıklı pazarı mevcut yeri itibariyle çok dağınık bir düzene sahip.  Bu sebeple eski hal binasında bir takım incelemelerde bulunduk . 1.500 m² alan üzerindeki binamızın da yıkımını gerçekleştirip buraya kapalı Pazar yeri yapmayı planlıyoruz.“ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler