Başkan Ömer Günel Kuşadası Gençlik Spor'u yalnız bırakmadı

Başkan Ömer Günel Kuşadası Gençlik Spor'u yalnız bırakmadı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Gençlik Spor’un, Eşin Grup Sökespor ile oynadığı yeni sezonun ilk maçında protokol tribünündeki yerini alarak siyah-beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)  2. Bölge 8. Grup’ta, sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kuşadası Gençlik Spor, evinde Eşin Grup Sökespor’u ağırladı. Siyah-beyazlı ekip, Özer Türk Stadı’nda oynanan maçı 45 artı 2. dakikada Muhammet Kaan Dönmezer’in ayağından bulduğu golle 1-0 kazandı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de protokol tribününden izledi. Başkan Ömer Günel, maçın bitiş düdüğünün çalmasının ardından önce sahaya sonra da soyunma odasına inerek futbolcu ve teknik ekibin galibiyet sevincine ortak oldu.

“LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK”

Kuşadası Gençlik Spor Başkanı Yaser Doğan, “Grubumuzun iddialı ekiplerinden Eşin Grup Sökespor’u mağlup ederek lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Zorlu maçta bizi yalnız bırakmayan Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’e de çok teşekkür ederim” dedi.

KENETLENME ÇAĞRISI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise “Öncelikle güzel bir futbol sahaya koyarak maçı kazanan Kuşadası Gençlik Spor’un futbolcu ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Kuşadası Belediyesi olarak yetki ve imkanlarımız dahilinde takımıza destek olmaya devam edeceğiz. Camia olarak kenetlenirsek bu sezon şampiyon olacağımızdan eminim. Sökespor’a da Bölgesel Amatör Lig’de başarılar dilerim” diye konuştu.

kusadasispor-sokespor01-9.jpg

kusadasispor-sokespor01-10.jpg

kusadasispor-sokespor01-12.jpg

kusadasispor-sokespor01-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler