Biz İktidar Olacağız

Biz İktidar Olacağız

CHP Efeler İlçe Kongresi’nde konuşan, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül 8 vekilden 5’inin alacaklarını belirtirken, Bülent Tezcan ise bu kongrelerle Türkiye’nin geleceğini inşa ettiklerini söyledi.

Yıldız Kenter – Şükran Güngör Kültür Merkezi’nde coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Polat Bora Mersin yeniden Efeler İlçe Başkanlığı’na seçildi. Kongrede konuşan CHP Milletvekilleri yeni dönemde iktidar olacaklarına inandıklarını belirtti.

 

2 YIL SONRA YAPILACAK KONGREDE CHP İKTİDAR DA OLACAK

 

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül kongrede yaptığı konuşmada, “İlk genel seçimde Aydın’da 8 milletvekilinin en az beşini alacağız. Örgütümüzle alacağız. Gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla alacağız. 2 yıl sonra yapacağımız CHP Efeler İlçe Örgütü seçimlerini, CHP iktidarında yapacağız. İktidarda ilçe kongrelerini yapacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmasında AK Parti’yi hedef alan Bülbül, otoyol, şehir hastanesi, Çıldır Havaalanı ve hızlı tren üzerinden iktidara eleştirilerde bulundu.

 

TÜRKİYE YENİ BİR GELECEĞİ HAK EDİYOR

 

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise “Biz bu kongrelerde Türkiye’nin geleceğini inşa edeceğiz. Türkiye, yeni bir geleceği bekliyor. Türkiye, yeni bir geleceği hak ediyor. Türkiye, yeni bir geleceği umut ediyor. O umut, bu salonlardan çıkacak. Sizin ellerinizden, sizin yüreklerinizden, sizin mücadelenizden çıkacak. CHP Efeler İlçe Örgütü’nün yeni kadroları, kongreden gelecek dönemle ilgili ehliyet ve yetki alacak. CHP’yi iktidara taşıyacaklarından hiç şüphe yok” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler