HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR

HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR

CHP Efeler İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Polat Bora Mersin, yeniden seçildi. Mersin, CHP’yi genelde iktidara taşımak için çalışacaklarının sözünü verdi.

Yıldız Kenter – Şükran Güngör Kültür Merkezi’ndeki kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığına Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, üyeliklere ise Nilüfer Ünüvar ve Nur Abay, oy birliğiyle seçildi.

 

Divanın oluşmasının ardından konuşan Atay, “Beni 3 dönem milletvekili yaptınız. Şimdi de belediye başkanı yaptınız. Bazen listelere giremedim. Ama küsmedim partim için var gücümle çalıştım ve bundan sonra da partimi için var gücümle çalışacağım. Bu parti bizi milletvekili ve belediye başkanı yaptı. Bu onur, ben ve ailem için unutulmaz bir şeydir. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

 

Atay’ın konuşmasının ardından seçimlere blok listeyle gidilmesi hususu oylanarak kabul edildi. Ardından, CHP Efeler İlçe Saymanı Tülay Tetik, 2017 – 2019 dönemine ilişkin faaliyet raporunu okudu.

 

Konuşmaların ardından faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

 

Seçim öncesi kürsüye çıkan CHP Efeler İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Polat Bora Mersin, “CHP Efeler İlçe Örgütü olarak bizler sadece yerel iktidarı değil, hepimizin gönlündeki genel iktidarı hedefliyoruz. Bundan sonraki dönemde genel iktidar için var gücümüzle çalışacağız. 14 Aralık 2017’de başlayan ve 14 Aralık 2019 itibarıyla birlikte çalıştığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma bana vermiş oldukları destek ve katkılardan ötürü hepinizin huzurunda onlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

HERKES AYAĞINDAKİ PRANGALARDAN KURTULMALI

 

Yerel seçimlerde başarılı olduklarını, başarının olduğu yerde tek listeyle seçime gidilmesinin normal olduğunu anlatan Mersin, “400 arkadaşımız delege oldu ama geride kalan 10 bini aşkın üyemizin CHP iktidarına katkı koymasını bekliyoruz. Bize yerelde iktidar yetmiyor. Bütün belediye başkanlarımız ayağındaki prangalardan kurtulmalı. Yerel değil, genel iktidarla çalışmak istiyor. 11 bin üyemiz her yıl bir kişiyi karşı taraftan bize getirse 5 yılda 55 bin kişi yapar. 2 milletvekili fazla çıkarırız. Herkese ayrı ayrı görevler düşüyor” değerlendirmesinde bulundu.

 

YENİ YÖNETİM

 

Mersin’in konuşmasının ardından gündemin seçim kısmına geçildi. Yapılan seçim sonucunda Mersin, yeniden CHP Efeler İlçe Başkanı olurken yönetiminde şu isimler yer aldı: Nur Abay, Dilek Aysın, Levent Baba, Serdar Soner Bilgin, Yusuf Metin Diler, Halil Gezer, Barış Göğüşoğlu, Bülent Hekimoğlu, Yeşim Hoşgör, Ezgi Can Kocabaş, Engin Kuluyever, Harun Solak, Tülay Tetik, Hayri Ulusay, Levent Uygun, Ayhan Vardarlı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler