BU DÖNEMDE OTOMOBİL ALINIR MI?

BU DÖNEMDE OTOMOBİL ALINIR MI?

Pandemi döneminin getirdiği olumsuz ekonomik koşullar, otomobil sektörü üzerinde etkisini hala devam ettiriyor. ‘’Aydınlılar bu dönemde otomobil alıyor mu, otomobil fiyatları ne durumda?’’ işte bu soruların cevabı…

Bir tarafta hala devam eden koronavirüs salgını bir tarafta cazip otomobil kampanyaları söz konusu. Ajans Aydın ailesi olarak, ‘’Otomobil almak için en uygun zaman bu zaman mı, otomobil almalı mıyız, fiyatlar daha fazla düşer mi?’’ sorularını Aydınlılara sorduk.

‘’OTOMOBİLLERE YAKLAŞILMAZ’’

Vergiler insanları çok zorluyor diyen Mehmet Soydan, ‘’Acil ihtiyaç olmadığı sürece otomobillere yaklaşılmaz. Artan vergiler insanları çok zorluyor. Belki ihtiyacı olan bile alamaz duruma geldi. Özellikle otomobile ihtiyacı olan esnafa çok üzülüyorum. Şu an her şey ateş pahası. Esnaf ne kazanıyor ki otomobil alsın.’’ dedi. 

İhtiyacım var ama alamıyorum diyen Çiğdem Çakmak, ‘’Benim iş yerim oturduğum yere çok uzak. Havalar gün geçtikçe soğuyor. Toplu taşımaya koronavirüsten dolayı zaten binemiyorum. Otomobile ailecek çok ihtiyacımız var ama maalesef ekonomik sıkıntılardan dolayı alamıyoruz. Zaten bu dönemde de alınmaz.’’ ifadelerini kullandı.

‘’BU FİYATLARA OTOMOBİL ALMAM’’

Otomobil fiyatları günden güne yükseliyor diyen Suat Ünal, ‘’Otomobil fiyatları acayip derecede yüksek, bu dönemde bu fiyatlara araba almam, alamam. Zaten ülkede ki çoğu kişi de bu fiyatlara araba alamaz. Maddi imkanı yok, fiyatlar çok yüksek.’’ cümlelerini kullandı.

Bu zamanda kesinlikle araba alınmaz diyen esnaf Rahmi Şahin, ‘’Araç alır mıydınız değil alabilir miydiniz diye sormanız gerekiyor. Fiyatlar o kadar yüksek ki, kendimize araba alırken 1 tane de  devlete hediye ediyoruz. Bu zamanda araba falan alınmaz.’’ diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler