Bu kişilere dikkat edin

Bu kişilere dikkat edin

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Subaşı, vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 şahsın fotoğraflarını paylaşarak “Dikkatli olun” çağrısında bulundu.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim ve çevresinde çevresin de hazine arazisine ecrimisil ödeyen vatandaşları hedef alarak, ecrimisil ödedikleri hazine arazilerinin tapusunu almalarında yardım edecekleri vaadi ile vatandaşları dolandırdığı iddia edilen Şefik A. ve Sinan F.’ye dikkat etmeleri hususunda çağrıda bulundu.

 

PARTİMİZİN ADINI KULLANIYORLAR

 

Subaşı, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Değerli Arkadaşlar, İlçe Jandarma Komutanlığı’mızdan yapılan önemli bir duyuruyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapılan istihbarat faaliyetleri neticesinde Didim ilçesi ve çevresinde hazine arazisine ecrimisil ödeyen vatandaşları hedef alarak ecrimisil ödedikleri hazine arazilerinin tapusunu almalarında yardım edecekleri vaadi ile vatandaşlarla sözleşme karşılığı dönümüne 2000 TL para talep ettiği bilgisi alınan Şefik A. ve Sinan F. isimli şahıslar Partimizin ve Bakanlığımızın ismini kullanarak insanları kandırıyorlar. Lütfen itibar etmeyiniz.

 

Mağduriyeti engellemek için çaba sarf eden ve olayın takipçisi olan Kolluk Kuvvetlerimizden Allah razı olsun. Lütfen dikkatli olalım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler