Burada yemekler aşk ile yapılıyor

Burada yemekler aşk ile yapılıyor

Aydın’ın Efeler ilçesi Hasanefendi-Ramazan Paşa mahallesinde eşiyle birlikte kendi ev yemekleri işletmelerini açan Ayten Demiroğlu, işlerini aşkla yaptıklarını ifade etti. Demiroğlu, “Eşimle birbirimize güç verdik, birlikte başardık. Büyük bir aşk ile yemeklerimizi yapıyoruz” dedi.

HABER: (Saniye BAŞKAN)

Ayten Demiroğlu ve eşi en büyük hayalleri olan işi birbirlerine güvenerek gerçekleştirdiler. Efeler ilçesi Hasanefendi Ramazan Paşa Mahallesinde ev yemekleri işletmesi açarak kendi işlerinin başına geçtiler. Demiroğlu, “En çok eşimin hayaliydi bu alanda çalışmak ve üretmek. Daha önce de yemek sektörü alanında bir işletmemiz vardı. Pandemi nedeniyle iş yerimizi kapatmak durumunda kaldık. Eşimin hep hayali bu alanda işler yapmaktı. Birbirimize güç verdik ve tekrardan girişimci olmaya karar verdik. Eşim benden daha fazla yemek yapmayı seviyor. Benim eşimden önce yemek yapmaya çok ilgim yoktu. Eşimin mutfakta olan keyifli davranışlarını gördüğümde en başta hayretler içerisinde onu izlemiştim. Yemek yaparken eşim yemeklerle konuşuyordu. Yaptığı işe aşık bir insan eşim. Keyif alarak ve mutluluk içinde yemekleri yapıyor” ifadelerini kullandı.

6.jpg

“MUTFAKTA OLMAK BİR TERAPİ”

Mutfakta yemek yapmanın onlar için bir aşk olduğunu dile getiren Demiroğlu, “Mutfak çok başka bir duygu benim için. Eşimle beraber mutfağa girdiğimiz de çok keyif alarak yemeklerimizi yapıyoruz. Mutfak bir terapi ve mutfak çok başka bir duygu, bizim için aşk diyebilirim. Bende mutfak sevgisinin oluşmasında eşimin katkısı çok fazla. Yemeklerin büyük bir kısmını eşim yapıyor. Bende ona yardımcı oluyorum. Birlikte her işin üstesinden geliyoruz” dedi.

7.jpg

“İSTEYEN HERKES BAŞARABİLİR”

Hayallerinin peşinde koşarak başarılı olduklarını söyleyen Demiroğlu şu ifadelere yer verdi:

“Kimse kendi işini yapmaktan korkup çekinmesin. Bu işi yapma düşüncesi olan herkes başarabilir. Bende başlarda tereddüt içindeydim, başaramayız diye kaygılarım vardı ama olumsuz düşüncelerin hepsi gereksizmiş. Çok şükür çok daha iyi tepkilerle karşılaştık. Dükkanımızda daha çok çorba ve sulu yemek üzerine yemekler mevcut. Kuru fasulye, pilav, kelle paça, işkembe ve beyin gibi yemek çeşitlerimiz mevcut. İlerleyen süreçte ızgara çeşitlerini de eklemeyi düşünüyoruz”

“FİYATLARIMIZ PİYASAYA GÖRE ÇOK UYGUN”

Yemek sektöründe çoğu işletmeye göre fiyatlarının daha uygun olduğunu dile getiren Demiroğlu, “Uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Demiroğlu, “Piyasada et güveç yemeği 200 lira ama bizim işletmemizde 160 lira, çorba çeşitlerimiz 90 liradan piyasaya göre uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler