Savaş’tan Aydınlılara 3 müjde!

Savaş’tan Aydınlılara 3 müjde!

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, Kardeşköy’de sporcularla bir araya geldiği programda üç müjde verdi. Savaş; yıkılan stadın yerine yapılacak Atatürk Parkı, Adnan Menderes Stadyumu ve Kapalı Spor Salonu projesini açıkladı.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Savaş, üç müjde verdi. Savaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaklaşık 12 milyon liraya Kardeşköy’e yapılan spor tesisini ziyaret etti. Antrenman yapan sporcularla bir araya gelen Savaş, yıkılan stadın yerine yapılacak Atatürk Parkı projesini, 15 bin kişilik Adnan Menderes Stadyumu projesini ve Kapalı Spor Salonu projesini sporculara tanıtıp “Sizin için ne yapsak azdır” dedi.

7-001.jpg

YIKILIN STADIN YERİNE YAPILACAK PARK PROJESİ BELLİ OLDU

Büyükşehir adayı Savaş, mevcut belediye başkanın 2014 yılında stadyum sözü verdiğini ama yapmadığını söyledi. Hatta ilerleyen yıllarda mevcut başkanın “önce hak etsinler” diyerek stadı yapmadığını hatırlatan Savaş, Aydın’ın her şeyin en güzelini hak ettiğini vurguladı. Yıkılan stadyumun yerine Atatürk Parkı yapacaklarını ifade eden Savaş, “Parkın hemen yanında iki tane halı saha, basketbol sahası, tenis kortu, soyunma odaları, Spor Kulüplerine tahsis edilmek üzere ofisler yapacağız. Biliyorsunuz Aydın’ın en büyük problemi otopark. Parkın altına da yer altı otoparkı yapacağız. Ayrıca iki tane yan saha da olduğu yerde kalacak.” dedi.

8.jpg

STADYUM PROJESİ SPORCULAR TARAFINDAN BEĞENİLDİ

Aydın’a yapılacak stadyumun projesini de sporcularla paylaşan Savaş, “Aydınımıza yakışan 15 bin kişilik bir stadyum yapacağız. Bu yeni yapacağımız stadyumun kapasitesini, yıkılan stattan yüzde 50 arttırarak 15 bin kişiye çıkardık. Çine karayolu üzerinde bulunan otogarın hemen yanında olacak bu stadyum. Her tarafı kapalı bir stadyum olacak. Spor kulüplerimizin ve il dışından kulüplerin gelip müsabakalarını yapabileceği muhteşem bir stadyum yapacağız. Bu stadyumun temelini de ilk üç ay içerisinde atacağız. Size Mustafa abi sözü veriyorum. Sizin için ne yapsak azdır.” ifadelerini kullandı. Aydınspor’un önce birinci lige ve ardından süper lige çıkacağına inandığını belirten Savaş, “Aydınspor’un forma renginden esinlenerek stadın koltukların siyah beyaz yapacağız.” dedi. Projeyi gören sporcular, stadın muhteşem olduğunu belirterek Savaş’a teşekkür etti.

9.jpg

STADIN YANINA KAPALI SPOR SALONU YAPILACAK

Stadın yanında ayrıca 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonu yapacaklarını ifade eden Savaş, “Aydın’da spor yapmayan vatandaşımız kalmasın istiyoruz. Bu düşünceyle yola çıktığımız ve içerisinde çeşitli spor branşlarına ait antrenman salonları bulunan kapalı spor salonumuzu, 3 bin 500 kişiyi ağırlama kapasitesinin yanı sıra sahip olduğu gelişmiş ekipmanlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor, Aydın’da spor kültürünü güçlendirmeyi, kente yeni bir yaşam alanı kazandırmayı amaçlıyoruz. Salonumuz ve sahip olduğu imkanlar sayesinde siz hemşerilerimizin spora erişiminin önünü açacağız. Ben de sizler için önümüzdeki dönem var gücümle çalışacağım.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler