CHP AYDIN'DAN 1 MAYIS ÇIKARMASI

CHP AYDIN'DAN 1 MAYIS ÇIKARMASI

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı öncesi harekete geçen CHP Aydın İl Örgütü, Nazilli'de çeşitli sektörlerde hizmet veren işçileri ziyaret etti.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı tam kapanma nedeniyle bu sene erken kutlandı. Kapanmaya saatler kala harekete geçen CHP Aydın İl Örgütü heyeti, Nazilli'ye giderek çeşitli sektörlerde hizmet veren işçileri ziyaret etti, isteklerini ve dertlerini dinledi.

Heyette CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Kurnaz ve partililer yer aldı.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Çankır, hükümeti eleştirdi. Çankır açıklamasında, "Pandemi döneminde üretimden lojistiğe bir çok konuda halkın her türlü ihtiyacına koşan emekçilerimiz bu zor günlerde dahi çalışılmaya mecbur bırakılmış, AK Parti iktidarı tarafından yıllardır olduğu gibi yine göz ardı edilmiştir. 

Nazilli'de işyerlerine gidip ziyarette bulunduğumuz emekçileri dinlediğimizde çok açık ve net görüyoruz ki AK Parti iktidarı emekçilerimizin haklarını her geçen gün artarak sömürmekte, her geçen gün artarak yaşam şartlarını zorlaştırmaktır. 

AK Parti iktidarı ve küçük ortağının emekçi vatandaşlarımıza karşı kurmuş olduğu bu düzeni CHP olarak bozacağız ve işçinin ve emekçinin daha huzurlu yarınlarını inşa edeceğiz. " ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-04-29-at-20-30-11-1.jpeg

whatsapp-image-2021-04-29-at-20-30-11.jpeg

whatsapp-image-2021-04-29-at-20-30-12.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler