DENETİMLER HEM KARA HEM DENİZDE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

DENETİMLER HEM KARA HEM DENİZDE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Tam kapanma sürecinde gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri karada Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, denizde ise Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor.

Salgınla mücadelede yeni adım olan 'tam kapanma' süreci, dün saat 19:00 itibariyle tüm Türkiye'de başladı. Koronavirüsün önüne geçmek için başlatılan süreçte sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması, on binlerce esnafın kepenk indirmesi kararlaştırıldı.

18 gün sürecek olan süreçte Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin denetimlerine aralıksız devam edeceği öğrenildi. Aydın Valiliği tarafından yapılan paylaşımda ise, toplum sağlığını riske atan kişilere denizlerde de göz açtırılmayacağı belirtildi.

Valilik tarafından yapılan paylaşıma göre, Aydın İl Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri 8 unsur ve 82 personel ile aralıksız devam edecek. Valilikten yapılan açıklamada, "Denetimlerimiz karada olduğu gibi denizde de 7 gün 24 saat devam edecek." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler