CHP’li gençler “Üç Fidan’ı” andı

CHP’li gençler “Üç Fidan’ı” andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları, 1972 yılında idam edilerek yaşamlarını yitiren Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ı unutmadı.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları, hayatını kaybeden Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan anısına Atatürk Kent Meydanı’ndaki yeşillik alana 3 adet fidan dikti. Efeler ilçesinde gerçekleştirilen fidan dikimine CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, CHP İl Gençlik Kolları Başkan adayı Mustafa Dinç ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

 

“Bu dava bizim de davamızdır”

 

Yapılan uygulamadan dolayı İl Gençlik Kolları üyelerine teşekkür eden CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, “Özgür ve demokratik bir Türkiye yolunda mücadele eden ve genç yaşlarında idam edilen Denizler’i saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı. Etkinlikte açıklamalarda bulunan CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, “Denizlerin demokrasi mücadelesini sürdürüyoruz. Canlarını verdikleri bu dava bizim de davamızdır. Anıları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

 

(HABER MERKEZİ)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler