Derbide Efeler güldü

Derbide Efeler güldü

Aydın derbisinde Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan lig lideri Efeler 09 Spor FK rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek rahat geçti. Üst üste üçüncü galibiyetini alarak liderliği sürdüren yeşil-beyazlılar galibiyeti büyük coşku ile kutladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge 3.Grup'ta oynanan yedinci hafta karşılaşmasında Aydın derbisi heyecanı yaşandı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren lider Efeler 09 Spor FK, haftanın en kritik karşılaşmasında son üç haftada puana hasret kalan ve alt sıralarda yer alan Aydın Büyükşehir Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Adnan Menderes Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yeşil beyazlı ekip 3-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 9’da Gökhan Demir, 23’te Fatih ve 87’de Serdar kaydetti. Bu sonuçla üst üste üçüncü galibiyetini alan yeşil beyazlılar, yenilmezlik serisini sürdürerek puanını 17 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Üst üste dördüncü maçını kaybederek kötü gidişata son veremeyen Aydın Büyükşehir Belediyespor 5 puanda kaldı.

AYDINLILAR İLGİ GÖSTERDİ 

Büyük karşılaşmayı dört bine yakın seyirci izledi. Efeler Belediye ve Efeler 09 Spor Başkanı Mehmet Fatih Atay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Büyükşehir Belediyespor Başkanı Polat Bora Mersin, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, Türkiye Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Aydın Şube Başkanı Ali Hakan Koç ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Altan Kemerci maçı protokolden takip etti.

MAÇIN ARDINDAN BAŞKAN ATAY’A GİTTİLER 

Zorlu Aydın Büyükşehir Belediyespor maçını rahat kazanmanın mutluluğunu yaşayan yeşil-beyazlılar maç sonunda önce taraftara ardından, sonra Başkan Atay’a koştu. Kendilerini destekleyen taraftarı alkışlayan yeşil-beyazlılar daha sonra protokolde kendilerini alkışlayan Başkan Atay’a ‘Büyük Başkan, Şampiyon Efeler’ sloganları atarak galibiyeti büyük bir coşku ile kutladı. 

STAT: Adnan Menderes

HAKEMLER: Anıl Şen** Özkan Tunçer*, Ayşe Gacaroğlu*

Aydın BŞB: Mustafa*, Sayim*, Polat*, Turgut*, Serkan*, Devran(Dk. 79 Hasan*), Berkay*(Dk. 79 Enes*), Osman*(DK. 46 Berk*), Hüseyin*(Dk. 46 Çağlar*), Sergen*

Efeler 09 SFK: Göksal**, Gökhan, Sabutay, Burak, Abdullah, Selçuk*(Dk. 90 Mert), Serdar*, Fatih* ( Dk. 90 Yusuf*), İshak*( Dk. 67 Doğukan) , Soner*(Dk. 38 Abdullah Kayalık), Gökhan**( Dk. 90 Arslan), 

GOLLER: Dk. 9 Gökhan Demir, Dk. 23 Fatih, Dk. 87 Serdar (Efeler 09 SFK) 

SARI KARTLAR: İshak, Selçuk, Göksal (Efeler 09 SFK)

MAÇTAN DAKİKALAR: 

DK 9: GOOOL Efeler 09 SFK maçın henüz başında Gökhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Sağ taraftan adaşı Gökhan’ın açtığı ortaya iyi yükselen Gökhan Demir, yaptığı klas kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu. 
DK 23: GOOOL Efeler 09 SFK farkı 2’ye çıkardı. Orta sahadan topu alan Fatih yaklaşık 35 metre topu sürdükten sonra Serkan’a şık bir çalım attı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Fatih plase vuruşla topu filelere gönderdi. 
DK 47: Aydın BŞB gole çok yaklaştı. Ceza sahasına yapılan ortada Sergen topu Berkay’a indirdi. Berkay sert vurdu ancak kaleci Göksal gole izin vermedi. 
DK 69: Aydın BŞB tehlikeli geldi. Soldan Polat’ın ortasına hareketlenen Sergen, müsait pozisyonda topu dışarı attı. 
DK 87: Efeler 09 SFK farkı 3’e çıkardı. Sağdan Doğukan’ın sert şutunda top kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Serdar topu filelere gönderdi.

whatsapp-image-2021-12-12-at-20-20-46-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-12-at-20-20-46.jpeg

whatsapp-image-2021-12-12-at-20-21-02.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler