Efsane durdurulamıyor / 4-0

Efsane durdurulamıyor / 4-0

Ligin altıncı haftasında Aydınspor deplasmanda konuk olduğu Koçarlı Belediyespor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek iki hafta aradan sonra yeniden zirveye yerleşti.

Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup 6. hafta maçında şampiyonluk mücadelesi veren Aydınspor deplasmanda Koçarlı Belediyespor’un misafiri oldu. Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı’nda oynanan karşılaşmaya sporseverler yoğun ilgi gösterirken, Aydınspor Başkanı Yunus Ertan ve Koçarlı Belediyespor Başkanı Yalçın Altındiş maçı protokolden takip etti. Zorlu deplasmanda Aydınspor’u yalnız bırakmayan taraftarların 90 dakika boyunca tezahüratlarla destek verdiği karşılaşmada siyah-beyazlılar rakibini 4-0’lık farklı bir skorla yenerek, şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçti.  Siyah-Beyazlılara galibiyeti getiren golleri Erhan Güzel, Hakkı Can Gemici, Orhan Çulha(P) ve Ömer Faruk Pınar attı. Siyah-beyazlılar ayrıca ilk yarıda bir penaltı atışından da yararlanamadı. Maç sonunda siyah-beyazlılar galibiyet sevinci yönetim kurulu ve taraftarıyla yaşadı.

LİDERLİĞİ İKİ HAFTA SONRA GERİ ALDI 

Bu sonuçla puanını 13’e yükselten ve bir maç eksiği bulunan siyah-beyazlılar, iki hafta önce gol averajı ile liderliği İncirliova Belediyespor’dan liderliği geri aldı. İncirliova Belediyespor bu hafta ise evinde Germencikspor ile 1-1 berabere kalarak liderliği kaybetti.

whatsapp-image-2021-12-12-at-20-44-22-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-12-at-20-44-22-2.jpeg

whatsapp-image-2021-12-12-at-20-44-22.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler