Efeler Kızılay'da 'Aras' dönemi: Devir teslim yapıldı

Efeler Kızılay'da 'Aras' dönemi: Devir teslim yapıldı

Efeler Kızılay İlçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı. Mevcut Başkan Emrah Yavuz'un yerine, Mehmet Kubilay Aras atandı.

Türkiye'nin önemli kurumları arasında yer alan Kızılay'da flaş bir değişiklik yaşandı. Efeler İlçe Başkanlığı'na çeşitli STK'larda görev yapan Mehmet Kubilay Aras atandı.

"Bayrağı daha ileri taşımak için mücadele edeceğiz"

Devir teslim töreninin ardından açıklamalarda bulunan Aras, "Öncelikle bayrağı devreden Emrah Yavuz Başkanımıza ve ekibine göstermiş oldukları gayretlerden, yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Türk Kızılay’ının 155 yıllık kadim bir geçmişi bulunmaktadır. Türk Kızılay’ı 155 yıldır milletimizden aldığı güç ve destekle ülkemizde ve dünyanın dört bir tarafında insanlara umut olmaya devam etmektedir. Türk Kızılay'ı vatandaşlarımız arasındaki birlik beraberlik ve dayanışmayı perçinleyen siyaset üstü bir kurumdur. Türk Kızılay'ı ihtiyaç anında dayanışmanın,ızdırap karşısında ferahlığın , savaşın en kızgın anında insancıllığın, tarafsızlığın ve barışın simgesidir. Kızılay çalışanları, gönüllüleri ve üyeleri çalışmaları sırasında hiçbir ayrım yapmaksızın insanın acısını önlemeye veya hafifletmeye çalışmakta, insanın hayatını ve sağlığını korumakta, onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı getirmeye uğraşmaktadır. Yeni yönetimimiz ile bu kutlu davada devraldığımız bu sancağı bir ileri menzile taşımak için elimizden gelen tüm gayreti sarf ederek rengi,dili,dini,ırkı ne olursa olsun tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflediğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız... Rabbimize duamız çıktığımız bu yolda bizlere güç kuvvet vermesi ve bizleri kimseye mahçup etmemesidir." ifadelerini kullandı.

resim-2023-06-17-172226489.png

resim-2023-06-17-172233527.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler