Kitleler dijitalden dinlesin: Kasetçilik hâlâ yaşıyor

Kitleler dijitalden dinlesin: Kasetçilik hâlâ yaşıyor

Efeler ilçesinde kasetçilik yapan Mehmet Topçu teknolojiye meydan okumaya devam ediyor.

(Haber: Enes UZUN)

Aydın’ın Efeler ilçesinde 1986 yılından beri kasetçilik yapan Mehmet Topçu her geçen gün gelişen müzik marketlerine meydan okumaya devam ediyor. Dükkânını ilk günkü heyecanla açtığını söyleyen Topçu, kasetlere gençlerin ilgisinin fazla olduğunu, genellikle koleksiyoncu kişilerin dükkâna geldiğini belirtti.

resim-2023-06-17-175032667.png

EGE BÖLGESİ'NDE TEK

37 yıldır kasetçilik ile uğraşan Mehmet Topçu, Ege bölgesinde kendisinden başka kasetçi kalmadığını söyledi. Topçu, “Aydın’ı bırak Ege’de bu işi sadece yapan benim. Türkiye’nin her yerinden müşterim var. Özellikle üniversite öğrencileri çok ilgi gösteriyor, genellikle koleksiyon yapan kişiler gelip alıyor dinlemek için gelip alanlarda var tabii ki.” dedi.

resim-2023-06-17-175028492.png

ÇOK EKSİĞİM VAR

Kaset bulmanın artık çok zor olduğunu belirten Topçu, “Kaset bulmak eskisi kadar kolay değil. Mesela Müslüm Gürses, müşteri 'Albümün hepsi getir, hepsini alayım, kaç para olursa olsun.' diyor ama yok, bulamıyoruz. Aynı şekilde Ferdi Baba, Orhan Baba, Sibel Can’ı da çok isteyen var ama dediğim gibi bulamıyoruz. Bunun nedeni Ege Bölgesi'nde kasetçi bulunmaması. Kasetçi bulunsa hem o kazanacak hem ben kazanacağım ama maalesef yok.” diye konuştu.

resim-2023-06-17-175018273.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler