EFELER'DE HANGİ PAZARLAR AÇIK OLACAK?

EFELER'DE HANGİ PAZARLAR AÇIK OLACAK?

Efeler'de 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde hangi pazar alanlarının kurulacağı belli oldu.

Tam kapanma süreci nedeniyle mağdur olan pazar esnafının ve vatandaşların talepleri doğrultusunda harekete geçen İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz akşam yayınladığı "Pazar yerleri genelgesi" ile 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde ülke genelinde pazar alanlarının kurulabileceğini açıkladı. Tezgahlar arasında 3 metre mesafe olacağını ve giriş çıkışların belli noktalardan yapılabileceğini belirten bakanlık, pazar alanlarının 10:00-17:00 saatleri arasında açık olacağını ifade etti.

Genelgenin ardından Efeler'de hangi pazar alanlarının kurulacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Beklenen açıklama ise Efeler Belediyesi'nden geldi. Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın imzası ile yayınlanan karara göre Efeler'de Salı Pazarı, Efekent, Kurtuluş, Soğukkuyu, Umurlu, Dalama, Ovaeymir, Çeştepe, Nevzat Biçer, Çarşamba Pazarı, Ata Kapalı Pazarı ve Fatih Kapalı pazar alanları açık olacak.

Vatandaşların ikametlerine en yakın pazar alanına yaya olarak gitmesinin zorunlu olduğunu belirten Efeler Belediyesi, esnafların ürünlere fiyat etiketi koyması gerektiğini, aksi takdirde yasal işlem uygulanacağını hatırlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler