Efeler’de yollar yenileniyor

Efeler’de yollar yenileniyor

Efeler’de yeni yol-kaldırım yapımı ile mevcut yolların bakım-onarım ve düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla mahallelerde yeni yol yapımı ile ihtiyaç duyulan bölgelerde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Ata Mahallesi’nde yol ve kaldırım bakım-onarım işlemlerinde bulundu. İş makineleri ile bozulan yolun eskimiş taşlarını söken belediye çalışanları, kaldırım yapımında kullanılan yeni bordür taşlarının döşemesini yaptı. Çevreye verilen rahatsızlığı en aza indirmek adına özenle çalışan ekipler, sökülen taşları titizlikle toplayıp vatandaşların olası mağduriyetlerinin de önüne geçti.

 

Vatandaşlar memnun kaldı

 

Gerçekleştirilen çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, yolların ve kaldırımların yeterince eskidiğine dikkat çekerek mevcut yolların yenilenmesine ihtiyaç duyulduğunu, bu nedenle belediyenin çalışmasının çok yerinde olduğunu belirttiler.

 

Kent genelinde çalışmalarına hızla devam eden Efeler Belediyesi’nin yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarının, periyodik olarak ilçenin tüm mahallelerinde devam edeceği bildirildi.

 

HABER: AYDAN KAYHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler