İYİ Parti Nazilli'de ortak aday belli oldu

İYİ Parti Nazilli'de ortak aday belli oldu

Aydın’da kongre süreci başlayan İYİ Parti’de Nazilli İlçe Başkanlığı için ortak aday Av. Cihat Öztürk oldu.

İYİ Parti Aydın’da flaş gelişme yaşandı. Olağan kongre heyecanının başladığı İYİ Parti’de Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Özcan yaptığı paylaşımda, “Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanlığı için değerli dava arkadaşım Av. Cihat Öztürk'ün başkanlığında bir liste ile seçime girilmesi konusunda mutabakata varılmıştır” dedi.

 

Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

 

“Yenilenmeyle kuvvet biriktireceğimiz istişarenin ikliminde; Kurucu İlçe Başkanı olduğum partimizin kongre süreci Nazillimize hayırlı, uğurlu olsun. Pazar günü yapılacak olan delege seçimlerimiz partimizi iktidar sürecine hazırlayacaktır.

 

 İYİ Parti Ailesi olarak tabanımızın, teşkilatımızın ve kanaat önderlerimizin ortak değerlendirmeleri ile Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanlığı için değerli dava arkadaşım Av. Cihat Öztürk'ün başkanlığında bir liste ile seçime girilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Önümüzdeki günlerde, inşallah hep birlikte Genel Başkanımız da ziyaret edilerek bu mutabakatımız kendilerine iletilecek ve kendisinin fikir ve önerilerinden yararlanılacaktır.

 

Mevcut İlçe Teşkilatımıza atandığı günden bugüne canla, başla çalışarak hizmet eden Kıymetli İlçe Başkanımız Durmuş Kural’a ve yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum.

 

İnanıyorum ki; bir bayram havasında icra edilecek delege seçimlerimiz ve kongremizle birlikte partimizin iktidar yürüyüşü büyüyerek devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler