Kimseyle sorunumuz yok

Kimseyle sorunumuz yok

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, görevinden istifa eden Didim İlçe Başkanı Bülent Görücü ile aralarında her hangi bir problemin olmadığını söyledi.

İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Bülent Görücü düzenlediği basın toplantısında il yönetimiyle anlaşamadığını bu nedenle görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Gelen istifa haberiyle sarsılan İYİ Parti Aydın Teşkilatı, İl Başkanı Cemal Sarı’nın yaptığı açıklamayla rahatladı.

 

UYUM SÜRECİ ÖNEMLİ

 

Görücü’nün istifasının ardından AJANS AYDIN’a açıklama yapan Sarı, “Siyasette alt teşkilatlar üst teşkilatlar ile uyumlu bir şekilde çalışma yaparlar. Bu anlamda biz sürekli yaptığımız görüşmelerle teşkilatımızda ki sorunları en aza indirmeye gayret ediyoruz. Bülent başkanımız daha önce il sekreterliği görevini yürütüyordu. Daha sonra yaptığımız görüşmeler neticesinde, arkadaşlarımızın talebiyle kendisini ilçe başkanı olarak atadık. Bu bağlamda kendisi çalışmalarını yürütürken çeşitli konularda uyumsuzluk yaşadık” dedi.

 

FİKİR AYRILIKLARI OLDU

 

Göreve geldikten sonra Görücü ile görüştüklerini belirten Sarı, “Bu sürede Bülent Başkanla çeşitli zamanlarda görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerde bizim arkadaşlar kendisine bir takım tavsiyelerde bulundu. Ancak o aldığı insiyatifle farklı bir yol tercih etti. Biz her zaman yönetim listesinde birleştirici bir tablodan yanayız. Bu nedenle kendisiyle bir takım fikir ayrılıkları oluştu. Bunun akabinde kendisi görevi bırakmak istediğini iletti. Bu kararına saygı duyduk. Şunu net bir şekilde ifade edebilirim, kendisiyle teşkilat olarak her hangi bir sorunumuz yok. Her zaman beraberiz” diye konuştu.

 

YENİ BAŞKAN 1 HAFTA İÇİNDE BELLİ OLACAK

 

Öte yandan Görücü’den boşalan başkanlık koltuğu için çalışmalara başladıklarını belirten Sarı, “Yaklaşık 1 hafta içerisinde yeni başkanımızı belirleyip, atamasını gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler