KOCAGÜR MUHTARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

KOCAGÜR MUHTARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Kocagür Mahallesi'nde bulunan bir okulda çeşitli nedenlerle hasar gören ve yıpranan Atatürk Büstü ve çeşme için hızla harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların takdirini kazandı.

Aydın'ın Efeler İlçesi'ne bağlı Kocagür Mahallesi'nde bulunan ilköğretim okulunda ki Atatürk büstü ve çeşme zaman içerisinde çeşitli nedenlerle yıpranarak hasar gördü. Mahallede yaşayan vatandaşların talebi üzerine hızla harekete geçen  Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri zarar gören Atatürk büstünü mermerlerini yeniledi, boyayarak modern bir görünüme kavuşturdu. Öte yandan okulun bahçesinde bulunan çeşmenin kırılan mermerleri onarılarak yenileriyle değiştirildi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygılarından dolayı mahalle halkının takdirini kazanan ekiplere bir teşekkürde Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı'dan geldi.

"ÇERÇİOĞLU HER ZAMAN YANIMIZDA"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden Kocagür, "Mahallemizin yol su gibi gerekli ihtiyaçlarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilettik ve başkanımız her zamanki gibi en kısa sürede mahalle halkımızın taleplerini yerine getirdi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen su baskını nedeniyle yollarımızda meydana gelen hasar ASKİ ekipleri tarafından onarılmıştı. Bugün de okulumuzun Atatürk büstü ve çeşmesinde bakım için belediye ekipleri mahallemizde çalışma yaptı. Atatürk büstünün ve okul çeşmesinin mermerlerini yenilediler. Atatürk büstünün de boyaması yapıldı. Mahalle halkımızın taleplerini kısa sürede yerine getiren öncelikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Özlem Çerçioğlu'na ve Fen İşleri Daire Başkanım Ufuk Serdar Özmen'e ve Sayın Fen İşleri Müdürüm Savaş Koç'a ve tüm ekiplerimize şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim" dedi.

whatsapp-image-2021-02-24-at-09-37-01.jpeg

whatsapp-image-2021-02-24-at-09-37-00.jpeg

whatsapp-image-2021-02-24-at-09-37-46.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler