Kuşadası Belediyesi yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştırdı

Kuşadası Belediyesi yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştırdı

Kuşadası Belediyesi, yaklaşan yılbaşı öncesinde otel, fırın, pastane, şarküteri, market, manav ve kasaplara yönelik gerçekleştirdiği denetimleri sıklaştırdı.

Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından gıda güvenliği ve kalitesinin kontrolüne dair yönetmelik kapsamında yapılan denetimlerde otel, fırın, pastane, şarküteri,  market, manav ve kasapların mutfak, imalathane ve satış bölümlerinin hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edildi. Ayrıca ürünlerin bandrolleri, hazır gıdaların son tüketim tarihleri ile şarküteri ürünlerinin paketlenme şekillerine bakıldı. Mevzuata aykırı olarak ürün satışı yapan işletme sahipleri uyarıldı.

“ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hijyen kurallarına uymayarak halk sağlığını tehlikeye atan işletmelere taviz vermelerinin asla mümkün olmadığını belirterek, “Kuşadası Belediyesi olarak tüm çabamız hemşehrilerimizin sağlığını korumak. Kuşadalıların yılbaşını mutlu ve huzurlu bir ortamda karşılayabilmeleri için gerekli bütün önlemleri alıyoruz. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz ile Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin gıda üretimi yapan işletmelere yönelik yaptığı denetimler artarak devam edecek” diye konuştu.

denetim-4-001.jpg

denetim-6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler